Referenser

Kunders referenser

"Lämnade min Myrta på vidareutbildning till Carro, hon var svårlastad och ej ridbar. När jag hämtade henne kunde Myrta lasta sig själv och hon var ridbar. Carro var väldigt noga med att rapportera hur träningen gick osv och det tycker jag är väldigt viktigt! Kan varmt rekommendera Carro. Jag kommer hädan efter vända mig till henne för att få hjälp med mina hästar, då jag är supernöjd med hennes jobb och hennes personlighet."

"Kan lämna mina varmaste rekommendationer till Carro som är en fantastiskt pedagogisk människa. Hon är helt underbar i sitt sätt att hantera häst och människa. Vi lämnade iväg vår Stelpa till Carro för hjälp med tölten under ett par veckor. Dottern och Stelpa tränade sedan på hemmavid och fick även rekommendation om skoningen och efter det så började Stelpa tölta ordentligt. Madde och Stelpa tränar för Carro 1 gång/månad, även lastträning så nu kliver madamen på utan större problem.  Utan tveksam om vi ska resa bort eller om vi tycker att det är dags för tillridning så åker vår Stelpa till Carro igen."

"Fantastiskt duktig tjej som har gjort ett toppenjobb med min häst! Rekommenderas! :)"

"Varit toppennöjd med mina unghästar som blivit inridna hos Carro, så ridbara! Har blivit ett gäng hon fått rida in då jag varit så nöjd. Kan varmt rekomendera!"

"Skickade iväg Illingur på försäljning hos Carro i april. Då var han bara sutten på, svårlastad och svårskodd. Kom tillbaka och provred en glad och positiv liten häst som töltade som en klocka efter bara någon månad. Jag upplever att Carro tar god tid på sig med hästarna och behandlar dem mycket väl. Illingur vart lasttränad och därmed lätt att lasta, och tränad med hanteringen av hovarna och kom därmed över sin rädsla för bankadet på hovarna. Eftersom illingur var en så rolig häst när jag kom och provred så beslöt jag mig för att behålla honom. Carro kommer hem till mig och hjälper mig och illingur på vår träning framåt. Att få chansen att rida regelbundet för en duktig instruktör som ridit in hästen är väldigt bra. Är supernöjd med allt och ger mina allra varmaste rekomendationer!"

 

Carolinas Islandshästakademi

Åshagsvägen 9
77794 Söderbärke

Swish: 1230224857
Bg: 5051-3274
0768383574 carolinahallberg@hotmail.se