Ridlektioner

"Ridlektioner är ett bra val för dig som vill utvecklas tillsammans med hästen oavsett nivå."
 
Vårterminen 2023 håller Carolina träningar/privatlektioner på Gullbacken. Vi syr ihop upplägg efter ditt önkemål och behov.
 Boka din lektion på 076-8383574.
 
 Erbjuder ridlektioner där du får möjlighet att utvecklas med hästen både ridmässigt, i arbete från marken, hästhantering och inom ledarskap. På egen eller hyrd islandshäst. Lektionerna går att skräddarsy efter egna önskemål så att det passar just dig/er. Vill du hellre ha lektion ute i naturen, tömkörning, balansträning eller annat arbete så finns det möjlighet. 
 
Målet med mina lektioner är att ryttare och häst ska förstår och känner att de "tar med sig något'' från lektionen som de kan jobba vidare med.
 Vi lägger tillsammans upp en utbildningsplan för ryttare och häst och hur vägen dit ska se ut. För mig är det vikigt att det finns en "röd tråd" i lektionerna så at det blir pedagogiskt och tydligt hur ryttare och häst utvecklas.
 

Priser:

Aktuella priser hittar du under fliken priser.

 

Grupplektion kan vara en trevilg och social lektions- och träningsform där ni i gruppen tränar på gemensamma övningar eller individuella övningar för ekipageutveckling. Att rida lektion i grupp och sedan fika tillsammans efteråt och prata om vad man lär sig kan både vara lärorikt, socialt och trevligt.
 
"Jag brinner för att lära ut och att utveckla ekpiage och inriktade mig på just det sista året på hippologutbildningen, med högsta betyg. Utgår alltid från ekipagets nivå och utveklar dem vidare där ifrån. 
Har fokus på sits och inverkan för att hitta en balanserad och ändamålsenlig sits hos ryttaren som bidrar till en stabil och effektiv ridning. För att hästen ska kunna gå balanserat och svara korrekt och lydigt på ryttarens hjälper krävs en god sits med stabilitet och följsamhet."
 
 
 

 

Carolinas Islandshästakademi

Åshagsvägen 9
77794 Söderbärke

Swish: 1230224857
Bg: 5051-3274
0768383574 carolinahallberg@hotmail.se